COVID-19 MAATREGELEN

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) beïnvloedt ons allemaal. Zo ook de cursusactiviteiten van ons. In dit artikel lichten we kort toe hoe Carel Karssen Photography omgaat met de huidige situatie en welke aanpassingen we voor u, huidige, toekomstige of potentiele deelnemer hebben genomen om cursussen, workshops of shooots wel weer plaats te kunnen laten vinden en op passende wijze met aanmeldingen te kunnen omgaan. Hierbij staan een gepaste werkwijze en het verantwoord omgaan met de maatregelen voorop.

Wij volgen de WUR-richtlijnen in relatie tot het COVID-19 virus, welke op hun beurt de overheidsmaatregelen volgen. Hieronder treft u een aantal veelvoorkomende vragen met daarbij een toelichting aan.

Gaan de workshops, cursussen & shoots door?

Vanaf 1 september 2020 organiseren we weer alle diensten die we aanbieden. De fysieke cursussen vinden plaats op een locatie met voldoende ruimte.

Kan ik mij aanmelden voor de diensten?

Ja, je kunt je aanmelden voor alle diensten die open staan voor inschrijving.

Gelden er extra maatregelen om de diensten weer mogelijk te maken?

Wij zullen u tijdig en op regelmatige basis informeren over specifieke maatregelen die er op dat moment nog van toepassing zijn.

Wat gebeurt er als een dienst toch nog niet door kan gaan?

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een cursus of workshop, welke door corona maatregelen toch nog geen doorgang kan vinden, vervalt uw aanmelding kosteloos. We informeren u hierover per mail.

Wat moet ik doen als ik mijn aanmelding wil annuleren?

Wij begrijpen dat als gevolg van de situatie rond het COVID-19 virus er bij u onzekerheid ontstaat over de deelname aan onze cursussen of workshop. Daarom hanteren we tijdelijk soepele annuleringsvoorwaarden en kunt u bijvoorbeeld kosteloos uw inschrijving doorschuiven naar een volgende editie van de opleiding. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met ons. Inschrijvingen moeten altijd schriftelijk worden geannuleerd.

Kansen en uitdagingen?

Zoals aangegeven biedt de huidige situatie de nodige uitdagingen, maar juist ook kansen. Zo hebben we meer tijd om nieuwe producten te ontwikkelen en onze diensten te verbeteren. Hier werken we ook hard aan, zo verwachten we meer aan te kunnen gaan bieden op termijn. Daarmee verwachten we u nog beter te kunnen ondersteunen in het leven lang ontwikkelen.

Green4Life
Dit is onze Wijk Helmond
Dutch-Lines
Bedrijfsfotografie Carel Karssen
Zakelijke fotografie Carel Karssen
Zakelijke fotografie Carel Karssen