Ongedwongen Fotoshoot

Een fotoshoot met interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Fotografie die de beleving laten zien. Deze manier van fotografie kan tijdens een wandeling in het park, uitwaaien op het strand, een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet leuk op foto’s staat” is overbodig, want poseren hoeft niet altijd. De fotoshoot is een combinatie van een vrije manier van fotografie.

▸ Afspraak maken

Waarom jouw email? Ik stuur je extra info maar ook om je een aanbieding te doen.

Fotoshoot

Unieke Fotoshoot

Dit kun je van een fotoshoot verwachten:

Boek een fotoshoot

Op een locatie en moment naar wens. Bij het boeken van een fotoshoot wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Een fotoshoot is plezier hebben

Geniet met elkaar van een leuke dag. Tijdens een fotoshoot worden bestaande herinneringen vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Ontvang de foto's

Bekijk de foto's wanneer je maar wilt. Hoewel een ongedwongen fotoshoot nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Je beleeft het over tientallen jaren opnieuw. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotoshoot Carel Karssen

Tarief Fotoshoot

70 Euro

Tarieven, afspraken en levering

Een standaard fotoshoot:

  • Locatie, op een binnen of buiten locatie
  • Tijdsduur, ca. 60 minuten
  • Tot en met 4 personen
  • Inclusief 4 bewerkte digitale foto’s
  • Geschikt voor kleinere gezinnen

De exacte prijs en werkzaamheden worden vooraf besproken en vastgesteld.

Het tarief wordt in overleg bepaald.

Levering

Alle foto's worden digitaal aangeleverd middels een downloadlink. Allemaal met watermerk met een logo. Deze set mag gebruikt worden om te delen met derden of te delen in social media. Daarnaast verzorgen wij na afspraak foto's zonder watermerk die u zelf kunt gebruiken. Deze set is voor privégebruik en geschikt om af te laten drukken.

Nabewerking

Standaard nabewerking bestaat uit correctie witbalans, belichting, ophelderen van de afbeelding. We leveren ook standaard een zwart-wit foto aan.

Niet standaard nabewerking

Het corrigeren van lichaamsdelen en kledij, het samenvoegen van foto's, verwijderen van hinderlijke voorwerpen in de voor- of achtergrond. Vooraf maken we afspraken over de bewerkingen die u graag wenst. Het bedrag komen we gezamenlijk overeen omdat iedere bewerking anders is.