Waar mijn bedrijfsreportage aan voldoen?

Wij verzorgen creatieve B2B fotografie voor reclame en websites in diverse domeinen. Als bedrijf heb je een bepaalde identiteit, huisstijl. We vinden het belangrijk dat de bedrijfsreportage hierbij aansluit. Door ons te verdiepen en in gesprek te gaan, maken we een beeld wat het verhaal en de uitstraling van het bedrijf versterkt. Wij zorgen ervoor dat de aandacht bij een punt in de bedrijfsreportage komt te liggen. Wanneer de foto’s op een website gebruikt worden is het belangrijk dat de afmetingen juist zijn.

Laat het ons weten als we je interesse heb gewekt en je benieuwd bent naar onze ideeën. Samen maken we dan vervolgens een plan en bespreken we de wensen van de bedrijfsreportage. Voordat we daadwerkelijk komen fotograferen weet je precies wat we gaan doen en kom je niet meer voor verrassingen te staan. Ook komen de gebruiksrechten volledig bij jou te liggen.

▸ Afspraak maken

Aanbod

Bij ons kan je terecht voor diverse projecten en opdrachten, zoals:

  • Zakelijke portretten
  • Bedrijfsfotografie
  • Branding fotografie, B2B
  • Interieur en exterieur

Creatief grafisch ontwerp

Een creatief en stijlvol grafisch ontwerp voor uw drukwerk is een visitekaartje voor uw bedrijf. De ontwerper bedenkt het concept, voert het design uit en levert kant-en-klaar drukwerk.

  • Brochure, folder, flyer
  • Poster, affiche
  • Jaarverslag
  • Huisstijl: naamkaartje, bedrijfslogo, briefpapier

Prachtige bedrijfsreportage, met aandacht voor de doelgroep. Snelle verwerking, wat erg fijn is!

Groen4Life

Green4Life
Dutch-Lines

Tarieven

Bij dit uurtarief is de digitale nabewerking achteraf inbegrepen. Het starttarief is altijd €99,- excl BTW, ook wanneer de werkzaamheden minder dan een uur zullen zijn. Extra werkzaamheden buiten de normale digitale nabewerking zoals het ontwerpen van promotiemateriaal bereken ik door tegen mijn uurtarief.

*Binnen een straal van 20 km vanaf postcode 5709, daarna 0,19 cent p/km.

De digitale hoge resolutie bestanden kunnen per stuk worden gekocht voor €25,- excl BTW per stuk of in pakketten worden afgenomen.

luchtfotografie
bedrijfsreportage
bedrijfsreportage
bedrijfsreportage
bedrijfsreportage