Bedrijfsfotografie Carel Karssen

Leuke bedrijfsfotografie voor Groen4life en Gemeente Helmond

Mijn bedrijfsreportages zijn altijd op maat, persoonlijk en passend bij het imago van het bedrijf. Een mooi voorbeeld is de reportage die ik onlangs maakte voor Groen4Life en Gemeente Helmond. Groen4Life is hét conceptbureau voor duurzame initiatieven rondom circulaire economie. Dit laten ze zien door basisscholen te stimuleren. De basisschool 'De Vlier' die met een project een prijs won in de vorm van een creatieve afvalbak ontworpen door Groen4Life.

Ze bieden educatieve projecten aan voor scholen, organisaties en particulieren waarin ze je dat graag vertellen. Mooie woorden om een stap dichter te komen bij een groenere wereld.

Prachtige foto's, met aandacht voor de doelgroep. Snelle verwerking, wat erg fijn is!

Groen4Life

Waar mijn bedrijfsreportages aan voldoen?

Als bedrijf heb je een bepaalde identiteit, huisstijl. Het is erg belangrijk dat de fotografie hierbij aansluit. Door me te verdiepen en in gesprek te gaan maak ik vervolgens een beeld wat het verhaal en de uitstraling van het bedrijf versterkt. Ook het standpunt, de scherpte/onscherpte in de foto’s zorgt ervoor dat de aandacht bij een bepaald punt in de foto komt te liggen. Wanneer de foto’s op een website gebruikt worden is het tevens erg belangrijk wat de afmetingen van de foto’s daar zullen zijn. Vaak worden er banners gebruikt waarvan de verhouding anders is dan de verhouding 3:4. Ook dit is voor mij erg belangrijk zodat ik ervoor kan zorgen dat de juiste informatie in de foto ook goed zichtbaar blijft.

Laat het me weten als ik je interesse heb gewekt en je benieuwd bent naar wat voor ideeën ik heb voor jouw bedrijf. Samen maken we dan vervolgens een plan en bespreken we de wensen. Voordat ik dan ook daadwerkelijk kom fotograferen weet je precies wat we gaan doen en wat de kosten zijn en kom je niet meer voor verrassingen te staan. Ook komen de gebruiksrechten volledig bij jou te liggen. Duidelijke en heldere communicatie, daar houd ik van.

Groetjes Carel

Bedrijfsfotografie Carel Karssen
Zakelijke fotografie Carel Karssen